Despre Seosfera

Cine suntem ?

Suntem o echipa de specialisti, coordonata de Mariana Tudose, specialist SEO cu 9 ani de experienta in optimizarea pentru motoarele de cautare. Ce avem in comun? Suntem pasionati de dinamica neobosita specifica SEO si de modul in care putem crea valoare pentru clientii nostri, cu ajutorul acestui instrument.

Specialist SEO Mariana Tudose

Lucrez in domeniul optimizarii pentru motoarele de cautare de peste 9 ani, timp in care am optimizat site-uri romanesti si straine, din cele mai diferite domenii de activitate: turism, fashion, imobiliare, retail, presa, servicii etc.

Mariana Tudose - Specialist SEO si trainer SEO

Mariana Tudose – Specialist SEO si trainer SEO

Am lucrat in doua mari agentii de SEO din Romania pe pozitii de Consultant Junior, Consultant Senior si Team Leader si am facut promovare SEO in-house pentru unul dintre cele mai mari grupuri de media online din tara. Aici am avut sansa sa colaborez la promovarea unor proiecte de anvergura (portalul de turism infoturism.ro, site-ul comunicatedepresa.ro etc.)

In anul 2013, am decis sa actionez in directia implinirii unui vis: acela de a oferi servicii SEO sub propriul brand. Asa s-a nascut Seosfera. A fost si continua sa fie o experienta fantastica, in care invat si impartasesc continuu. Rezultatele obtinute si satisfactia clientilor nostri sunt o recompensa extraordinara si un stimulent pentru a ne propune din ce in ce mai mult.

In prezent, coordonez campanii de SEO si marketing online pentru site-uri romanesti si straine si sustin cursuri SEO in Bucuresti. In calitate de trainer acreditat, am onoarea de a sustine un training SEO pentru Centrul de excelenta in Training IT  Avantaj Consulting.

Profil Linkedin Mariana Tudose

De ce sa alegi un specialist Seosfera ?

  • Atingem si depasim in mod constant obiective SEO relevante stabilite de comun acord cu clientii nostri
  • Surprindem placut prin promptitudine si solicitudine
  • Suntem PARTENERI pentru clientii nostri, in cel mai plin sens al cuvantului, nu doar simpli furnizori de servicii de optimizare SEO