Analiz─â SEO / Audit SEO

Analiză SEO onsite și offsite

Analiz─â SEO onsite / Audit SEO onsite

Analiza SEO onsite, cunoscuta si sub numele de audit seo onsite, presupune o analiza a parametrilor tehnici ai site-ului care blocheaza o mai buna vizibilitate a acestuia in Google si in alte motoare de cautare.

Pentru fiecare problema identificata, propunem solutii de optimizare, insotite de explicatii detaliate, usor de inteles atat de proprietarul site-ului, cat si de programator.

Tipuri de probleme analizate in auditul SEO onsite

Analiz─â SEO offsite / Audit SEO offsite

Analiza SEO offsite, cunoscuta si sub numele de audit SEO offsite, presupune analizarea profilului de backlink-uri, in scopul identificarii si corectarii semnalelor offsite negative.

In urma analizei, formulam o strategie de promovare offsite personalizata pentru site-ul tau, pe care o putem implementa, la cerere, in cadrul unei campanii SEO offsite.

Tipuri de probleme analizate in Auditul SEO offsite

Analiz─â SEO complet─â / Audit SEO onsite & offsite

Analiza SEO completa cumuleaza beneficiile unui audit onsite cu cele ale unui audit offsite. Este ideal sa accesati acest tip de serviciu, intrucat va ofera imaginea completa asupra punctelor forte si a celor slabe ale site-ului, din punct de vedere al optimizarii SEO.

Pe de alta parte, foarte multi proprietari de site-uri prefera sa apeleze in prima faza la analiza onsite care permite o implementare rapida, solicitand ulterior un audit offsite care ofera directii de actiune pe termen mediu ╚Öi lung.