Despre Seosfera, echipa ta de specialisti SEO

Suntem o echipa de specialisti, coordonata de Mariana Tudose, specialist SEO cu 12 ani de experienta in optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare. Ce avem in comun? Suntem pasionati de dinamica neobosita specifica domeniului SEO si de modul in care putem crea valoare pentru clientii nostri, cu ajutorul acestui instrument de marketing online.

Mariana Tudose – Specialist SEO, Consultant & Trainer SEO Acreditat

Lucrez in domeniul optimizarii pentru motoarele de cautare de peste 12 ani, timp in care am optimizat site-uri romanesti si straine, din cele mai diferite domenii de activitate: turism, moda, imobiliare, retail, presa, servicii etc.

Mariana Tudose - Specialist SEO, Consultant si Trainer SEO

Mariana Tudose – Specialist SEO, Consultant si Trainer SEO Acreditat

Am lucrat in doua mari agentii de marketing online pe pozitii de Consultant SEO Junior, Consultant SEO Senior si Manager SEO si am coordonat campanii de promovare in motoarele de cautare pentru unul dintre cele mai mari grupuri de media online din tara. Aici am avut sansa sa colaborez la promovarea unor proiecte de anvergura, cum ar fi portalul de turism infoturism.ro sau site-ul comunicatedepresa.ro.
In anul 2013, am decis sa actionez in directia implinirii unui vis: acela de a oferi servicii SEO sub propriul brand. Asa s-a nascut Seosfera. A fost si continua sa fie o experienta fantastica, in care invat si impartasesc continuu. Rezultatele obtinute si satisfactia clientilor nostri sunt o recompensa si un stimulent extraordinare.
In prezent, coordonez campanii de SEO si marketing online pentru site-uri romanesti si straine si sustin cursuri SEO in Bucuresti in parteneriat cu  Avantaj Consulting (Centru de Excelenta in Training IT).
Profil Linkedin Mariana Tudose

De ce sa alegi Seosfera cand ai nevoie de specialist / consultant SEO

  • Atingem si depasim in mod constant obiective SEO relevante stabilite de comun acord cu clientii nostri
  • Surprindem placut prin promptitudine si solicitudine
  • Suntem PARTENERI pentru clientii nostri, in cel mai plin sens al cuvantului, nu doar simpli furnizori de servicii de optimizare SEO