Despre Seosfera

Echipa Ta de Specialiști SEO

Experiență

Dedicație

Certificări la zi

Suntem o echipă de specialiști, coordonată de Mariana Tudosespecialist SEO cu 12 ani de experiență în optimizarea site-urilor pentru motoarele de căutare. 

Suntem pasionați de dinamica neobosită specifică domeniului SEO și avem un singur obiectiv: să creăm valoare pentru clienții noștri.

Mariana Tudose, Specialist SEO & Marketing online. Trainer SEO Acreditat

Mariana Tudose
Specialist SEO & Marketing online
Trainer SEO Acreditat

„Lucrez în domeniul optimizării pentru motoarele de căutare de peste 12 ani, timp în care am optimizat site-uri românești și străine, din cele mai diferite domenii de activitate: turism, modă, imobiliare, retail, presă, servicii etc.

Am lucrat în două mari agenții de marketing online pe poziții de Consultant SEO Junior, Consultant SEO Senior și Manager SEO și am coordonat campanii de promovare în motoarele de căutare pentru unul dintre cele mai mari grupuri de media online din țară. Aici am avut șansa sa colaborez la promovarea unor proiecte de anvergură, cum ar fi portalul infoturism.ro sau site-ul comunicatedepresa.ro.

În 2013, am decis să acționez în direcția împlinirii unui vis: acela de a oferi servicii SEO sub propriul brand. Așa s-a născut Seosfera. A fost și continuă să fie o experiență fantastică, în care învăț și împărtășesc continuu.

Rezultatele obținute și satisfacția clienților noștri sunt o recompensă și un stimulent extraordinare. În prezent, coordonez campanii de SEO și marketing online pentru site-uri românești și străine și susțin cursuri SEO pentru persoane fizice și companii.”

Află mai multe despre Mariana Tudose accesând profilul de LinkedIn !

De ce să contactezi Seosfera când ai nevoie de un specialist SEO

Ai întrebări ?
Vrei o ofertă SEO personalizată?