Evenimentele saptamanii 22 – 26 sept in Marketing online

Saptamana 21 – 25 septembrie 2014 este marcata de doua mari evenimente pentru marketingul online

SEM Days – 24 – 25 septembrie

Ajuns la cea de-a treia editie, SEM Days este cel mai important eveniment de SEO & PPC din sud-estul Europei. Evenimentul se adreseaza in principal managerilor din domeniul marketingului, in general, si al marketingului online, in special, profesionistilor ce activeaza in aceste domenii, precum si antreprenorilor din mediul online.

Printre speakerii acestei editii se numara nume importante ale marketingului online international, cum ar fi Jim Sterne – consultant pentru o serie de companii din Top 500 Forbes, fondator eMetrics Summit si Presedinte al Digital Analytics Association, Tim Resnik – Product Strategy Principal Moz sau Phil Nottingham, consultant si strateg video la Distilled etc.

Webstock – 26 septembrie

Cel mai mare eveniment de social media din Romania se adreseaza in principal bloggerilor si persoanelor din agentii, precum si companiilor ce integreaza social media in politicile lor de marketing si promovare.

Conferintele si micro-evenimentele specializate din cadrul Webstock 2014 aduc in prim plan cele mai actuale subiecte si trenduri din domeniul comunicarii, aplicatiilor mobile, blogging-ului si social media.

In cadrul conferintei, sunt acordate in fiecare an premiile Webstock Awards, competitie care aduce in prim plan cele mai inedite proiecte din mediul online, lansate in ultimul an, in Romania.