Servicii optimizare SEO

Analiza SEO (Audit SEO) – Oferim Consultanta Gratuita pentru implementarea optimizarilor in site

Analiza SEO, cunoscuta si sub numele de audit SEO, presupune analiza parametrilor tehnici ai site-ului care blocheaza vizibilitatea optima a acestuia in motoarele de cautare (cu deosebire in Google, cel mai utilizat motor de cautare). Pentru fiecare problema identificata, se formuleaza solutiile de optimizare adecvate.

Afla detalii despre serviciile de Analiza SEO !

Consultanta SEO creare / reconstructie site

Serviciile de consultanta SEO pentru creare / reconstructie site optimizat sunt recomandate proprietarilor de site-uri care urmaresc:

 • lansarea unui site optimizat
 • migrarea de la o platforma CMS la alta
 • modificarea substantiala a site-ului existent.

In cazul migrarii de la o platforma CMS la alta sau al modificarii substantiale a site-ului existent, consultanta SEO profesionista este imperios necesara pentru a preveni pierderi severe de vizibilitate si trafic (!!)

Solicita o sesiune de Consultanta SEO !

Campanii SEO orientate catre rezultate

Campaniile noastre de optimizare pentru motoarele de cautare pot viza:

 • Imbunatatirea pozitionarii pentru cuvintele cheie prioritare

  – Urmarim obtinerea unor pozitii de top pentru cuvintele cheie prioritare stabilite in acord cu proprietarul site-ului. In acest scop, realizam un studiu de cuvinte cheie aprofundat (keyword research), studii de concurenta SEO si analiza potentialului SEO al site-ului.

 • Cresterea traficului din SEO si a conversiilor

  – Urmarim cresterea traficului din motoarele de cautare (organic), precum si imbunatatirea indicatorilor calitativi de trafic (timp petrecut pe site, numar de pagini vizitate, rata de abandon etc.)

  – Acest tip de campanii implica obiective de pozitionare a unui spectru larg de cuvinte cheie relevante si cautate de publicul-tinta, precum si cresterea conversiilor (comenzi online / telefonice, cereri de oferta, abonari la newsletter etc.)

  Contacteaza-ne pentru o Campanie SEO !

Servicii Copywriting SEO (scriere articole optimizate)

Redactare texte optimizate pentru site si /sau blog (sau optimizarea textelor existente, dupa caz)

Redactare de articole optimizate pentru promovare offsite: advertoriale, comunicate de presa etc.

– Consultanta pentru crearea de continut nou optimizat SEO, acordata copywriterilor cu care lucrati (daca este cazul); formulam recomandarile bazandu-ne pe studiul cererii pentru cuvintele cheie relevante din nisa in care activati si pe studiul concurentei SEO.

Contacteaza-ne pentru servicii de Copywriting SEO !

Cursuri SEO practice

Organizam cursuri practice de SEO in Bucuresti, pentru incepatori, nivel mediu si pentru avansati. La cerere, organizam cursuri SEO pentru companii.

Vezi detalii Cursuri SEO !